d a r i l e // Utopiast

12/03/2017
Mah, saj smo vsi na istem. December je tu in gotovo nihče ni pripravljen nanj. Je pa to čas, ko se morda bolj zavemo, kdo so ljudje, ki nas obkrožajo. Hvaležnost za to, ker so, pa je najenostavneje izkazati s skupaj preživetim časom, toplimi besedi in, seveda, darili.

In ker si predstavljam, da je tudi vam izjemno težko najti tisto pravo darilo za drage osebe, vam predstavljam pet posameznikov. To so teta Magda, babi Iva, sosed Miran, bivša sošolka Tina in študent arhitekture Tilen. Poglejte kaj bi jim podarili mi. Vsa darila so iz spletne trgovine Utopiast store.


"Teta Magda je moja teta. Takoj po študiju se je preselila v Nemčijo. Od nekdaj je bila malo posebna. Pa ne v slabem smislu. Nosi velike uhane in barvite torbice, ki jih prinašala iz potovanj po Južni Ameriki. Njeno stanovanje je polno predmetov, ki govorijo o njeni razgledanosti. Zanimiva je moja teta Magda."

"Mamo Ivo imam zelo rad. Peče najslajše piškote in štrika najbolj tople rokavice. Je pa mama Iva prava mestna dama. Z možem Igorjem sta se v šestdesetih preselila v tako lepo meščansko stanovanje. Z visokimi stropi. Lepo ima. Veliko prtičkov, ki jih je napravila. Pa zloščenih poličk. Po moževi smeti se je odločila za spremembo, pobarvala se je na rdečo. Da bo malo drugače, si je rekla. Meni se zdi, da ji prav paše. Soseda ji je dala svojo mačko Mino. Ob nedeljah rada zaigra na klavir, štrika in boža Mino."

"Sosed Miran je zelo strog. Čemerno gleda in nikoli ne odzdravi. Prav siten je, no. Samo enkrat se mi je nasmehnil. Pa še to takrat, ko sem se spotaknil ob prvo stopnico našega skupnega vhoda v blok. Vem, da je dober sosed in dober človek. Letos sem se odločil, da obdarim. Morda pa potrebuje le majhno pozornost. Da bo vedel, da ni tako sam, kot morda misli."
"Joj, s Tino, sošolko iz gimnazije, se pa res nisva videli že 100 let. Pogrešam jo. Komaj čakam, da jo peljem na kavo pa da bova spet obirali profesorco slove. Njeni prameni so bili za znort smešni. Tina sedaj dela v neki agenciji. Ni poročena in ne želi si otrok. Sem prepričana, da si bo premislila. Samo čas potrebuje. Do takrat pa naj le uživa. Mislm, saj ni res, da je potem konc z lajfom. Ampak, sej veš kaj mislm."

"Sej Tilna poznaš! Na Eminem praznovanju smo bli skupi. Tisti, ki študira arhitekturo. Sploh ti ne morm povedat kok smo ponosni nanga. Tok mlad, pa tok uspešn. Ti je povedal, da je zmagal na tistem študentskem natečaju? Res mu privoščim, veš. Saj je bil revež cele noči pokonc. Še shujšal je. Baje bo sedaj končno začel s prenovo našega starega stanovanja v Šiški. Mu mormo kaj tazga nabavt. Sej se vidmo v sredo, ne?"
Mislim, da imam tudi zate pravo darilo. Utopiast store ti podarja Mleko Living vazo, The Mama Kin zapestnico, Ana Paperpot Set, utopiast darilno kartico in Mleko Living notebook. Sodeluješ lahko na mojem instagram profilu. Preprosto komentiraj današnjo objavo (3. 12. 2017) in sledi @utopiast_store. Pravila in pogoje sodelovanja si preberi tu. Spremljaj moj instagram, kjer te čaka več informacij.


DARILE PREJME

LINA ČADEŽ
Izkoristite pa tudi promocijsko kodo "PODEZJU20", saj z njo pridobite kar 20 % popust na celoten nakup. Super priložnost za vse, ki radi nakupujete lepe stvari kar iz domačega kavča. Koda bo aktivna do letošnjega silvestrovega večera. Tako nimate izgovora, da niste uspeli nakupiti daril.

Ne bom vam še zaželel lepih praznikov, vam pa želim veliko sreče in lepe decembrske dni.
novejše zgodbe starejše zgodbe Domača stran