M J M

4/26/2018
Dobre stvari se zgodijo same po sebi. 
Nepričakovano. Nenačrtovano. 
Pravijo, da so dobre stvari tri. 
In to drži tudi v sledečem primeru.
J

M

KDO?

Življenje so ljudje. Pa ne vsi. Temveč tisti, na katere smo ponosni, da jih imamo v svoji zbirki naslovljeni prijatelji. Ljudje, s katerimi ustvarjamo, se smejimo in jih imamo resnično, nesebično radi. Ljudje, s katerimi delimo trenutke, ki se jih bomo spomnili na koncu tega kratkega potovanja. Spomin na njih pa nam ob najtežjih preizkušnjah nariše nasmeh na obrazu. M J M smo ljudje. Marko. Julija. Mark. In ustvarjena majica je trenutek, ki bo z nami na koncu z mislijo: “A me ti jebeš? Kakšen lajf!"
- Mark

M


J


M

ČEMU MAJCE?

Med drugim smo sodelavci. Večinoma nam je v pisarni prav fajn. Vsake toliko (nekajkrat na dan) pa zavre, občasno poči, krešejo se misli, roke rišejo nevidne kroge po zraku in pade kakšna sočna. In skozi pretekle mesece je verbalni filter pisarniške vročice postal »A ti mene jebeš«? Ubistvu sva ga Marko in Julija malo posvojila od Marka.

Nekega čarobnega večera smo ugotovili, da smo že tok povezani, da bi lahko imeli kar svoj brand MJM. Aja, bilo je na stopnicah enega ljubljanskega kluba. V potokih je teklo marsikaj, pa predvsem solze smeha!!! Nekaj tednov smo se zafrkavali, da bomo naredili majce s hecnimi citati – že tisti večer je obrodil veliko njih! In malo pozabili na to … Kao!!!

Ko je Mark v najboj mrzlem mesecu leta 2018 odprl pisarniški predalnik, je tam zagledal 3 tele hudoče! Uau uau uau, vsi veseli pa potem spet malo pozabili. Reče Marko Juliji, pa sej je huda fotka ta na hitro fotka, dej na Instagram. Julija naredi Insta objavo (ne dela storyjev), Marko Insta story in vrag je vzel šalo! Pričakovali smo ful lol-ov in rofl-ov in na privatnih prebrali, da folk čuti verbalni filter A ti mene »jebeš«. Tako zelo, da bi jih nosil na majcah. In smo rekli No pa gremo zdej, natisnili prve ducate in se veselili vsakega ambasadorja, ki je podprl idejo. Nas. Prijateljstvo. Foro. Fair trade majce.

Kam naprej? Sanja se nam ne. Vemo pa, da karkoli bo, bo nenačrtovana fora. In da se bomo vedno, ne glede na vse, spomnili tistih, ki so nas podprli na nadjebljivo lepih MJM začetkih. #hint #buyhere #nopressure
- Julija
foto: Epopteia.photography
model: Ana Blush


M

J

M

KAKO PA GOVORITE?

Resnica pa je ta, da sprožamo razmislek o vsem, kar nas dnevno jebe. O šefici, o blagajničarju, vožnji z busom, nesmisli ... Različnih ljudeh in situacijah, ki jih težko razumemo. Ali pa jih tako dobro razumemo, da se v mislih ali zaprtem krogu nanje odzovemo z besedami, ki so izpisane na majici. Navidez tako enostavna fraza in napis sta v nekaj dneh pokazala, da obstajajo pogumni ljudje, ki upajo svoje mnenje nositi na prsih in vratu. Skupnost se širi. MJM pa raste. Naš jeben brand je nastal, bil sprejet in raste ... Rojstnodnevna šala obira prve sadove ... Če to ni noro, potem pa res ne vem.
Marko -
TEHNIČNE SPECIFIKACIJE:

fairtrade
100 % eko bombaž
one size (L), malo daljši modeli
brez embalaže in dostaveSVOJE NAROČILO ODDAŠ TU.Ni komentarjev:

Objava komentarja

novejše zgodbe starejše zgodbe Domača stran