k nov, ampak recikliran

8/24/2018
Očitno se vam bom letos javljal zgolj enkrat mesečno. Nekako mi ne uspe uloviti takega ritma, kot sem ga imel nekoč. Se pač spreminjam, kot vsi ljudje.Razmišljal sem, kaj se mi je zgodilo v času odsotnosti. Počel sem zanimive reči. Take, ki bi utegnile zanimati tudi vas. Zato jih pripenjam spodaj.

NAJ #1

Nekje marca ... ali celo aprila sva se ujela z Janjo Videc, slovensko oblikovalko. Zavzela sva se, da zgradiva #witchessisterhood! In na pomladnem #mbfwlj je zaživela nova kolekcija krasnih Janjinih kosov oblačil in napisov, ki sem jih prispeval jaz: Pagan and proud + Slavic/witches sisterhood.NAJ #2 

Za krajinskega arhitekta se spodobi, da ima namesto ali poleg domače živali tudi zelene hišne ljubljenčke. V zadnjem cajtu pa so te urbane jungle postale tok popularne, sploh na insta, da sem tudi sam še bolj zapadel v idejo o urbani zeleni oazi. V Outsiderju si lahko preberete, kdo so slovenski Tarzani. Doma nadgrajujem urbano junglo. Trenutno čakam na prve avokade. Tok basic, ane?!
Aja, za vse, ki vas zanimajo zunanje urbane rastline pa kliknite tule - mesečna doza urbanih rastlin.
NAJ #3

Pijača leta je gin. Gin tonik. Z ledom. In limeto. Ful bi se rad naučil o te pijači. Ima kdo kakšen hint?

Sadje leta je figa. Mah, figo. Sadje lajfa je figa. Šele letos sem odkril najbolj nenavadno zgodbo o figah mesojedkah. Ah, botanik pa tak! Ste vi to vedeli?NAJ #4

Nima veze al so to Baloni al so to Valovi. Zala Kralj in Gašper Šantl sta mlada glasbenika, ki te odpeljeta v nebo. Poslušte in pejte na koncert. Ker sta super!

NAJ #5


Bliža se osemka, osem let bloga Po dežju. In skajni čas je bil, da se spravim na domeno in malo osvežim blog. Sedaj je vse večje, bolj pregledno, bolj urejeno in bolj podobno meni. Mi je všeč.
Upam, da tudi vam.

In kaj se obeta v Po dežju prihodnosti? Upam, da začnem malo bolj redno postat. Da vam pokažem kej zanimivega. Da se spravim napisat kej bl konkretnega. Da vam predstavim kulski folk. Uglavnm. Pestro naj bi bilo. Smo na vezi.

Foto Janjine obleke: Lucija Rosc za Magoa Magazine.

Ni komentarjev:

Objava komentarja

novejše zgodbe starejše zgodbe Domača stran