Gin Va_Gin

2/18/2019

ENO SAMO ZADOVOLJSTVO.A si lahko predstavljate, da smo končno zbrali pogum in naredili lasten gin?
Ja! Še en odličen slovenski gin, imenovan Va gin.ENO SAMO ZADOVOLJSTVO. VA_GIN.

Naša ogromna družina se je določila, da naredi lasten družinski gin. Zares je povod za uresničitev ideje o ginu nastal izključno zaradi heca. Na družinskih počitnicah smo dobili preblisk za ime. Va_gin. Gin Va_ gin. Besedna igra, ki je še nismo zasledili nikjer, čeprav se ponuja kar sama. Prav nič sramežljivo ga ne skrivamo, ampak ga prvič prav ponosno kažemo svetu.

Takrat se nam je zdelo najbolj zabavno, če bi bil naš gin dry – besedna igra na kvadrat – pa je res postal. Nismo še vedeli za standard London dry. V resnici o ginih tedaj nismo vedeli skoraj ničesar. Vedeli pa smo, da jih obožujemo. Gin & tonik norija je zajela tudi našo družino in začelo se je.
GIN ZA PRESEKAT!

Ko si vzamemo čas za druženje. Za družino in prijatelje. Če potrebujete nekaj za presekat, nekaj kratkega, ki odžene skrbi in poskrbi, da se imamo fajn, se sprostimo, odmislimo ... potem je Va_gin pijača, ki vam bo prinesla želeno zadovoljstvo. 

ODIŠAVI PROSTOR IN PREBUDI ČUTE

Želeli smo slovenski, aromatičen, svež, nenavaden in bogat gin. Pri pripravi prave recepture nas je vodila tudi ideja o vsesezonski pijači, pitni kot gin & tonik ali shot. Dosegli smo svežo harmonijo okusov.

MôTEN ALI MóTEN?

Ker smo želeli ohraniti polnost okusov, ga nismo redčili z alkoholom in ostal je môten, kakršen je vsak destilat.

LIMITED!

Limited serija ginov bo popestrila naše družinske praznike. Rojstne dneve in obletnice porok, recimo. Ali pa nedeljska kosila ... Pa tudi vsa naključna srečanja doma.
Namenjen pa je tudi vsem ljudem dobre volje in tistim, ki bi to še radi postali.Minister za zdravje opozarja: Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!

Ni komentarjev:

Objava komentarja

novejše zgodbe starejše zgodbe Domača stran