port3.pdf | MY 3RD PORTFOLIO

4/14/2020
Končno je tu ... Karantenski dolgčas me je prisilil ... Odločil sem se ... Bla, bla, bla.
Končno se javljam, da sem še živ in, da je vse OK. Kako je bilo v dneh, ko smo bili malo manj v kontaktu, pa si poglej v spodnjem, že tretjem letnem pregledu dela - port3.pdf. Se slišmo! Upam, da prej kot v enem letu. 


Tokrat sem za nekaj spremnih besed prosil mojo drago Julijo. Lepo je napisala. In je šlo čez! 


Danes bom Marku Klemnu poslala spodnji zapis. Spremno besedo ob novem svežnju njegovih del za bolj funky in estetski jutri.
Danes mu pošljem spremno besedo in mi gre na živce, da se konkretno sekiram, kaj bo rekel. Kakšne face bo delal ob branju. Prav predstavljam si čelno gubo. Še huje - na najinem chatu bom videla seen, ampak ne bo komentiral.
Zakaj se sekiram?
Ker ima Marko Klemen to supermoč, da hočeš izpast kul pred njim. Pa naj gre za neurejene lasne konice (Julija, dej pejt že k frizerju) ali fotko na Instagramu (Julija, kaj ti bo nov foun, če ne znaš filtrov uporabljat). Ali pa delaš prezentacijo, ki ima 100 super strokovnih drsnic in on takoj komentira, da bi lahko še kaj naredila na dizajnu (Julija, a si to s krompirjem oblikovala).

Ko mu nekaj dosti pomeni, bo postavil je**** visoke standarde. In vse, kar je manj od tega, ne bo šlo čez. Zato je večina mojih spominov z Markom Klemnom na zavidljivi ravni. Vključujoč strokovne projekte in prežurane noči.
Zakaj se sekiram? Ker tak je. V mojih očeh.
Danes mu pošljem, čez par minutk.
Seen?01 //

TEST 2_pd or PO DEŽJU | book 1
From vision to mission | Od vizije do misije


02 //

PO DEŽJU | book 2.
Napredek! Razvoj.


03 //

PO DEŽJU | book 3.
port3.pdf

Please respect the copyright. All rights reserved.

Ni komentarjev:

Objava komentarja

starejše zgodbe Domača stran